Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g21kcal2.4g0g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g12g5kcal0.2g0.6g0.2g0.3g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g58kcal5.6g2g2.8g1g
Valittu annoskoko39g29kcal2.8g1g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal1.4g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g74kcal7.2g2.6g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262