Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi4.6g17kcal2.3g1.7g0g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g4.6g17kcal0g4.5g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl9g32kcal1.3g5.9g0.3g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3g19kcal0.4g0.1g1.9g0g
Rusina 2.8g8.1kcal0.1g1.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl4.6g42kcal0g0g4.6g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g277kcal8.2g29g13.8g1.8g
Valittu annoskoko39g138kcal4.1g14.5g6.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna20g69kcal2.1g7.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g356kcal10.5g37.3g17.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345405