Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Hiiva, 50g1.1g0.7kcal0.2g0g0g0g
Sokeri1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Margariini 80% keskiarvo1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki12g6.4kcal1g0.6g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)2.3g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 4.6g1.2kcal0g0.1g0g0.1g
Rusina1.4g3.8kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g146kcal5.2g22.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko39g73kcal2.6g11.4g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.3g5.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g186kcal6.6g29.2g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434