Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 8.5g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.5g33kcal1.3g0.4g2.9g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g8.5g5.1kcal0.9g0.4g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g127kcal8.6g2.8g9g1g
Valittu annoskoko39g64kcal4.3g1.4g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g32kcal2.2g0.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g163kcal11g3.6g11.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350500