Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 17g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Pekoni, paistettu 5.7g30kcal0.9g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g5.1g17kcal1.3g0g1.3g0.1g
Maito, Kevyt6.7g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g120kcal6.4g1.2g9.8g1g
Valittu annoskoko39g60kcal3.2g0.6g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g30kcal1.6g0.3g2.5g0.3g
Arvot/100g100g154kcal8.2g1.5g12.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018