Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 24g10kcal2.3g0.1g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta5.8g17kcal0.9g0g1.4g0g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.5g15kcal0.6g0.2g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g154kcal7.8g0.8g13.2g0g
Valittu annoskoko39g77kcal3.9g0.4g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna20g39kcal2g0.2g3.3g0g
Arvot/100g100g197kcal10g1g16.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761