Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g12g13kcal1.7g0.5g0.2g0.7g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g20g5kcal0.3g0.8g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal4.4g3.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko39g25kcal2.2g1.7g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.1g0.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g64kcal5.6g4.4g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740