Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g13g3.2kcal0.2g0.4g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 11g23kcal1.9g0g1.8g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1.3g4.6kcal0.1g1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.6g1.1kcal0.2g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g65kcal4.8g2.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko39g33kcal2.4g1.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g16kcal1.2g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g84kcal6.2g3.6g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355135