Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g20g28kcal3.2g0.7g1.3g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g5g16kcal1.2g2.4g0g0.6g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 6g19kcal1.5g2.7g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 6g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g1.2g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g147kcal12.4g15.4g3g2.8g
Valittu annoskoko39g74kcal6.2g7.7g1.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal3.1g3.9g0.8g0.7g
Arvot/100g100g188kcal15.9g19.7g3.8g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813