Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 7.8g16kcal0.2g0.1g1.5g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Katkarapu, rainbow12g12kcal2.7g0g0.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio6.5g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g2g3.5kcal0g0.2g0.3g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g86kcal6.6g2.2g5.4g1.4g
Valittu annoskoko39g43kcal3.3g1.1g2.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal1.7g0.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g110kcal8.4g2.8g6.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430