Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt16g7.5kcal0.5g0.8g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.3g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Tonnikala öljyssä 4.9g9kcal1.3g0g0.4g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g3.3g2.3kcal0.4g0.1g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli3.3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Tilli tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g110kcal6.4g8.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko39g55kcal3.2g4.1g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.6g2.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689