Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g10g28kcal0.2g7.7g0g0.7g
Saksanpähkinä 23g155kcal3.3g0.8g14.8g3.6g
Kookoshiutale 4g26kcal0.3g0.3g2.6g0.6g
Hunaja 1.7g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g432kcal7.6g20.8g34.8g9.8g
Valittu annoskoko39g216kcal3.8g10.4g17.4g4.9g
Annoskoko puolitettuna20g108kcal1.9g5.2g8.7g2.5g
Arvot/100g100g554kcal9.7g26.7g44.6g12.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742