Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita15g47kcal1.5g9.5g0.3g1.9g
Vehnäjauho, sunnuntai10g33kcal1.1g6.7g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 12g3.5kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g204kcal5.8g35.2g4.2g4.4g
Valittu annoskoko39g102kcal2.9g17.6g2.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna20g51kcal1.5g8.8g1.1g1.1g
Arvot/100g100g260kcal7.4g44.9g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760