Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g7.5g8.4kcal1.6g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g4.8g1.4kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g11g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Keräkaali, 100g16g3.7kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g39kcal3.8g2.2g1.2g1g
Valittu annoskoko39g20kcal1.9g1.1g0.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal1g0.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g51kcal4.9g2.8g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856