Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman21g36kcal2.5g0g2.1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2.6g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g7.8g22kcal0.2g0.3g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g152kcal7.6g4.6g10g0.2g
Valittu annoskoko39g76kcal3.8g2.3g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g38kcal1.9g1.2g2.5g0.1g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144