Poro-kasvissosekeitto

Käristyslihat ruskistetaan pannulla ja haudutellaan tunnin verran niukassa nesteessä, vettä ja omaa savuporofondia.

Kasvit kuutioina + Viola isoon kattilaan, 45 min keittämisen jälkeen sauvalla sekaisin, lisätään lihat, kerma, maito ja maustetaan mustapippurilla, currykin sopii.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Kimmoa61
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha, paistettu 3g6kcal0.7g0g0.3g0g
Bataatti, kuorittu 3.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Nauris 3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, raaka, punainen (-), annos 100g0.4g0.8kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.7g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Siirappi, tumma0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g41kcal2g3.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g21kcal1g1.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.5g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2.6g4.6g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373399