Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.5kcal0.8g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g133kcal4.4g17.2g5g0.6g
Valittu annoskoko39g66kcal2.2g8.6g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g33kcal1.1g4.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.1g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071