Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 7g8.7kcal1.8g0g0.2g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g7g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 3g10kcal0.2g2.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal4.2g5.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko39g22kcal2.1g2.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal1.1g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g57kcal5.4g6.7g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147