Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 16g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl3.8g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Siirappi, tumma1.5g4.9kcal0g1.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1.7g5.6kcal0.9g0.5g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g56kcal2.4g4.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko39g28kcal1.2g2.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g14kcal0.6g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g72kcal3.1g6.2g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499