Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g11g62kcal0.7g6.3g0.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.8g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g14g17kcal0.5g0.5g1.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g8.3g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g185kcal2.8g15g6g0.6g
Valittu annoskoko39g93kcal1.4g7.5g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g46kcal0.7g3.8g1.5g0.2g
Arvot/100g100g236kcal3.6g19.1g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418