Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g0.4g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Puuroriisi1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%7.2g9kcal1.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g38kcal3.4g3g1.2g0.6g
Valittu annoskoko39g19kcal1.7g1.5g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g10kcal0.9g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.8g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432