Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli15g25kcal1.9g0.4g1.7g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g8.2g3.4kcal0.8g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.3g1.5kcal0.1g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g5.8g24kcal4.8g0.4g0.3g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)3.5g12kcal0.5g2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g176kcal16.2g5.8g10.2g1g
Valittu annoskoko39g88kcal8.1g2.9g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal4.1g1.5g2.6g0.3g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915