Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore7.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli, kokonainen 50g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu15g6.2kcal0g1.4g0g0.3g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)15g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g33kcal1g4.6g1g0.8g
Valittu annoskoko39g16kcal0.5g2.3g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.3g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal1.3g5.9g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500