Kaaliwokki

500 grammaa keräkaalia
300 grammaa porkkanaa
1 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
2 dl kermaa 10%
1 tl suolaa

Pese ja kuori porkkanat.

Pese ja paloittele kaali.

Paista kaali ja porkkana öljyssä 15 min. Lisää kermaa ja anna muhia puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g19g4.6kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g7.7g9kcal0.2g0.3g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g44kcal1g3.4g2.8g1.4g
Valittu annoskoko39g22kcal0.5g1.7g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.3g0.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g57kcal1.3g4.3g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388208