Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g24g10kcal1.2g1.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.9g28kcal1g5.6g0.2g0.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g4g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.8g1kcal0.2g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g113kcal5.8g13.8g4g0.4g
Valittu annoskoko39g56kcal2.9g6.9g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g28kcal1.5g3.5g1g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.4g17.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675