Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.1g26kcal2.2g0g1.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Palsternakka 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g68kcal4.8g2.8g4g0.4g
Valittu annoskoko39g34kcal2.4g1.4g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g17kcal1.2g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.6g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929