Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3kcal0.1g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g4g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g4g7.3kcal0.1g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g51kcal0.8g3.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko39g26kcal0.4g1.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal0.2g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g66kcal1g4.4g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430