Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 27g45kcal5.8g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen5.9g43kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g177kcal11.8g0.4g14.2g0.2g
Valittu annoskoko39g89kcal5.9g0.2g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g44kcal3g0.1g3.6g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15.1g0.5g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037