Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Poronliha, paistettu 6.6g13kcal1.6g0g0.7g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g7.4g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g35kcal3.4g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko39g18kcal1.7g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.9g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.4g1.8g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305