Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka6.5g6.1kcal1.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g5.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.8g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g37kcal3g2.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko39g18kcal1.5g1.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g9kcal0.8g0.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g47kcal3.8g3.3g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749