Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g8.1g21kcal1.5g0g1.6g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)16g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g3.8g12kcal1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g148kcal7.6g17g5.2g1.2g
Valittu annoskoko39g74kcal3.8g8.5g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal1.9g4.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g190kcal9.7g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944