Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g3.2g11kcal0.3g2.3g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa7.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.9g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)3.2g5.7kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g61kcal2.8g9.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko39g31kcal1.4g4.8g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g15kcal0.7g2.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g78kcal3.6g12.2g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349