Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g16g13kcal2.9g0g0.1g0g
Voi 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g5g14kcal0.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g88kcal8.8g3.2g4.2g0g
Valittu annoskoko39g44kcal4.4g1.6g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna20g22kcal2.2g0.8g1.1g0g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840