Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 5.3g4kcal0.9g0g0g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g13g8.6kcal0.2g1.6g0g0g
Palsternakka 2.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g30kcal2.2g4g0g0.2g
Valittu annoskoko39g15kcal1.1g2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna20g8kcal0.6g1g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.8g5.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075