Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)15g21kcal1.7g0.1g1.6g0g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.9g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Raparperi 6.3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka 4.3g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g160kcal4.2g19g7g0.6g
Valittu annoskoko39g80kcal2.1g9.5g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g40kcal1.1g4.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g204kcal5.4g24.2g8.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692