Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g3.7g13kcal2g1.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g23g6.2kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g50kcal4.8g4.8g1g0.4g
Valittu annoskoko39g25kcal2.4g2.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g13kcal1.2g1.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal6.2g6.2g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630