Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow1.6g5.8kcal0.2g1.1g0g0g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, 1 prk6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.2g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.3g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g1.7g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Broilerijauheliha, annos 100g6.6g7.1kcal1.5g0g0.7g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g48kcal4.6g5.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko39g24kcal2.3g2.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.2g1.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057