Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 6.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 7.2g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g3.6g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Maizena maissitärkkelys2.2g7.6kcal0g1.9g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g42kcal1.8g6.2g0.8g1g
Valittu annoskoko39g21kcal0.9g3.1g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g11kcal0.5g1.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g54kcal2.3g7.9g1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162