Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.3g0g0g
Munan keltuainen0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g2g7.3kcal0.3g1.1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.4kcal0g1.1g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g3.9g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Smetana3g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g170kcal2.8g18.8g8.6g1.4g
Valittu annoskoko39g85kcal1.4g9.4g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna20g42kcal0.7g4.7g2.2g0.4g
Arvot/100g100g216kcal3.6g23.9g10.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946