Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g18g102kcal1.8g5.8g7.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7g24kcal0.1g0.2g2.4g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g14g84kcal2.9g1g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g418kcal9.6g14g35g0g
Valittu annoskoko39g209kcal4.8g7g17.5g0g
Annoskoko puolitettuna20g105kcal2.4g3.5g8.8g0g
Arvot/100g100g535kcal12.3g17.9g44.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104