Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen17g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti5.6g16kcal0.2g0.3g1.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g101kcal6.8g2.2g7.2g0.6g
Valittu annoskoko39g51kcal3.4g1.1g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g25kcal1.7g0.6g1.8g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.8g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317