Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g18g21kcal2.7g1.2g0.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g8.6g5.7kcal1.3g0g0.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g10g15kcal0.2g0.4g1.4g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g94kcal8.4g3.4g4.8g0g
Valittu annoskoko39g47kcal4.2g1.7g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal2.1g0.9g1.2g0g
Arvot/100g100g121kcal10.8g4.4g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179