Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Grahamjauho 3.1g10kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Neljänviljanhiutale 0.9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g3.6g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 13g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2.8g16kcal0.2g1.6g0.1g0g
Raparperi 8.5g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g187kcal2.8g18.8g9g1g
Valittu annoskoko39g94kcal1.4g9.4g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g47kcal0.7g4.7g2.3g0.3g
Arvot/100g100g241kcal3.6g24.2g11.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044