Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu15g6kcal0g1.4g0g0.3g
Raparperi 10g3.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g12g48kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g114kcal0.2g27.8g0g0.8g
Valittu annoskoko39g57kcal0.1g13.9g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g29kcal0.1g7g0g0.2g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970