Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g11g38kcal0g9.3g0g0.4g
Kananmuna kuoreton11g16kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g4.1g29kcal0g0g3.3g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g2.7g1.6kcal0.2g0.1g0g2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.8g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 4.1g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g227kcal3.8g29.8g10g4.8g
Valittu annoskoko39g114kcal1.9g14.9g5g2.4g
Annoskoko puolitettuna20g57kcal1g7.5g2.5g1.2g
Arvot/100g100g291kcal4.9g38.1g12.8g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430323