JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g25g7.4kcal0.2g1.5g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g10g8.9kcal0.5g1.5g0.1g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g48kcal1.6g9g0.2g0.6g
Valittu annoskoko39g24kcal0.8g4.5g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal0.4g2.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.1g11.5g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382