Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 9g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper5.5g8.7kcal0.6g0.7g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punajuuri 5.5g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 4.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g9g19kcal0.3g0.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g79kcal2.6g7.4g4.2g0.8g
Valittu annoskoko39g40kcal1.3g3.7g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna20g20kcal0.7g1.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g101kcal3.3g9.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492