Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 16g6.2kcal0.2g1.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 4.5g14kcal1.2g0g1.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 6.7g9kcal0.2g2g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g4.5g11kcal0.9g0g1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.5g5.4kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g96kcal5.4g7.4g5g1g
Valittu annoskoko39g48kcal2.7g3.7g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna20g24kcal1.4g1.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g123kcal6.9g9.5g6.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059