Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 28g178kcal3.9g0.9g16.9g4.8g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g1.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.7g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g5.9g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g401kcal8g12.6g33.8g11g
Valittu annoskoko39g200kcal4g6.3g16.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna20g100kcal2g3.2g8.5g2.8g
Arvot/100g100g514kcal10.3g16.2g43.3g14.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195