Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g5.5g18kcal0.6g3.6g0.1g0.3g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g7.7g6.5kcal0.1g1.4g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.4kcal0g0.9g0g0.2g
Marja keskiarvo 13g6.2kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g70kcal1.6g13.6g0.4g2.2g
Valittu annoskoko39g35kcal0.8g6.8g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna20g18kcal0.4g3.4g0.1g0.6g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.4g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483